Cautare

1005 de rezultate pentru "accidente rutiere padureni 11 10 09" (4.11 secunde)
La data de 29 aprilie 2011, ora 02:20, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 2 iunie 2011, ora 19:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre soluzionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o alta parte. ... Aduceti-va aminte cate astfel de evenimente rutiere au fost...
La data de 09 iulie 2011, in jurul orei 02:50, politisti din cadrul Sectiei 13, l-au depistat pe bd. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 03:13, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere, l-au depistat pe str.
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor. ... In functie de cele constatate de la inaltime, au fost indrumati politisti rutieri, prin dispeceratul Brigazii Rutiere, pentru reglementarea situatiilor.
Pentru a evita o asemenea situatie, Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova a decis sa impuna doar restrictii de circulatie minime in zona pasajului subteran, urmand ca inchiderea altor portiuni din strada Aries sa aiba loc doar dupa reluarea circulatiei prin Valea Vlaicii.
Cuza si Aries", a mentionat inspectorul de politie Alin Apostol, care este si reprezentantul Politiei Rutiere Municipale in Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova.
stirileprotv.ro:Cosmarul romanilor nevoiti sa demonstreze ca si-au platit amenzile rutiere, aproape de final. ... Vom avea o platforma online pentru plata amenzilor rutiere, cu un singur cont la nivel national, unde cel amendat trebuie sa puna banii indiferent de modalitatea de plata:
Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.
Ministrul Muncii a precizat ieri ca in forma finala a bugetului, aprobata de Parlament, contributia la fondul pentru accidente de munca a crescut la 2%, in urma adoptarii de catre Legislativ a amendamentelor sindicatelor, desi sindicalistii se plang in continuare de diminuarea acestuia.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Asta deoarece si numarul de accidente a crescut de la an la an, sporind astfel si valoarea cheltuielilor aferente despagubirilor. ¥ara noastra este depasita doar de Rusia la capitolul accidente auto.
Potrivit directorului Hans Rosesnstock, continua aplicarea programului de sanatate si siguranta in munca, cel care va ajuta sa se atinga tinta de zero accidente de munca.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Pro si contra Cei care lucreaza in domeniul asigurarilor de viata sustin ca aceasta piata ocupa la ora actuala doar 10-15% din potential.
In timp ce polita RCA ramane la acelasi pret, luna urmatoare  va aduce o majorare cu 10 - 20% a asigurarii Casco. ... Numarul mare de accidente face ca, pentru Romania, asiguratorii sa calculeze, in urma studiilor de piata, o rata a daunelor de 60 - 70%.
Lista criteriilor care se iau în calcul cuprinde rata daunelor, vârsta soferului, experienta la volan, sexul, numarul de accidente în ultimii ani, mediul în care conduce (urban sau rural), numarul de amenzi primite si numarul mediu de kilometri parcursi într-un an ori daca masina este condusa de mai multe persoane.
„Având în vedere ultimele accidente grave de la unitatile miniere, în urma carora trei oameni au ramas paralizati, membrii nostri de sindicat trebuie sa beneficieze de asigurari în caz de accidente de munca.
„Având în vedere ultimele accidente grave de la unitatile miniere, în urma carora trei oameni au ramas paralizati, membrii nostri de sindicat trebuie sa beneficieze de asigurari în caz de accidente de munca.
Totodata, reducerea "majora" a contributiilor la fondul pentru accidente de munca si boli profesionale va avea ca efect reducerea platilor pentru recuperarea angajatilor in urma unor boli profesionale sau a unor accidente de munca.
google-analytics.com